Zo werkt deze site

Niet ingewikkeld, maar het is toch anders dan een gewone verkoopsite

Standaard artikelen

Een deel van de site is een gewone verkoopsite, u kunt het artikel aanklikken en kopen. Het wordt dan in het bekende mandje gelegd.

Betaling

Er wordt gebruik gemaakt van een Nederlandse betalingsprovider, SISOW. U kunt op verschillende manieren betalen. Één van de mogelijkheden is iDeal. Maar ook betalen met een bankoverschrijving is mogelijk, Het duurt alleen wat langer.

Artikelinformatie

We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te verstrekken. Mocht dat voor u niet voldoende zijn, bel of mail dan even voordat u gaat kopen of bieden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een pakket bedragen €8,25. Dit is onafhankelijk van het aantal producten of het gewicht.

Mocht het gekochte product zodanige afmetingen hebben dat het door de brievenbus kan, dan kunnen we het versturen als brievenbuspakketje, de vergoeding bedraagt dan €4,25

Veiling

Dit vraagt wellicht wat toelichting. De artikelen zijn voorzien van een startbedrag. U kunt vanaf dat bedrag bieden. De hoogste bieder “wint” dan. Echter, een aantal artikelen zijn voorzien van het label “Het product heeft een minimaal gewenste prijs”. In dat geval moet eerst deze prijs worden gehaald alvorens een bod resulteert in een “winnend” bod. Om te kunnen bieden moet u zich wel registreren.

Veiling sluiting

Als u hebt geboden, maar niet de minimale prijs heeft overtroffen zal de veiling op de einddatum/eindtijd stoppen. Vervolgens worden de biedingen verwijderd en zal de veiling na een tijdje automatisch weer worden gestart.

Nu kopen

Als u klikt op de knop “koop nu voor € **,**” sluit u de veiling kort en is het artikel voor u.

Mails

U wordt per mail op de hoogte gebracht of u het artikel hebt “gewonnen”, maar ook als dat niet het geval is.