Transactie voorwaarden

Leveringsvoorwaarden webwinkel op radioveiling.com
Deze webwinkel maakt geen deel uit van een winkelorganisatie. Tevens is er geen fysieke winkel aanwezig.
Voor deze webwinkel zijn leveringsvoorwaarden van toepassing.
Plaatst u een bestelling bij de webwinkel, dan gaat u automatisch akkoord met de leveringsvoorwaarden zoals hieronder beschreven.

Voorwaarden levering producten

Toepasselijkheid
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op transacties die plaatsvinden op de website radioveiling.com.

radioveiling.com brengt vraag en aanbod op haar website bij elkaar. radioveiling.com is op geen enkele manier betrokken bij de content die gebruikers en derden op de website plaatsen. Daarnaast zijn wij nooit partij bij overeenkomsten die gebruikers onderling of met een derde aangaan.

Totstandkoming overeenkomsten
radioveiling.com is niet in staat noch verplicht om toezicht te houden op de rechtmatigheid van de geadverteerde artikelen en diensten, en de handelingsbekwaam en -bevoegdheid van gebruikers. Daarnaast zijn op de diensten die door derden worden aangeboden, hun gebruiksvoorwaarden van toepassing. Wij hebben over de inhoud en toepassing hiervan geen zeggenschap en zijn hiervoor dan ook niet verantwoordelijk.

Prijzen
Alle prijzen zijn vermeld in Euro’s. Alle prijzen vermeld bij de producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn echter wel zichtbaar bij de afronding van de bestelling alvorens de opdracht tot levering daadwerkelijk wordt geplaatst. Problemen met gebruikers dienen door partijen zelf te worden opgelost, radioveiling.com speelt hier geen rol in.

Betaling 
Na bestelling ontvangt de afnemer direct vanuit deze software een overzicht van het bestelde.

Betalingen worden afgehandeld tussen partijen. Er kan ook gekozen worden om de betalingen te verrichten via radioveiling.com. radioveiling.com wordt daarmee echter geen partij in de transactie.

Disclaimer
Wij geven de gelegenheid om de aangeboden artikelen uitvoerig te omschrijven. Aan de inhoud van de website kunnen echter geen rechten worden ontleend.  De kopers en verkopers worden geacht, op grond van hun opleiding en ervaring, op de hoogte te zijn van de eigenschappen van de door hen gekochte en verkochte producten.

Retourbeleid / Herroepingsrecht

radioveiling.com speelt geen rol met betrekking tot het retourbeleid, ook wel herroepingsrecht genoemd. Dit is een zaak tussen verkoper en koper en dient tussen hen worden geregeld.